Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Munken som sÄlde sin Ferrari" by Robin Sharma * eBook PDF Kindle ePub Free

Munken som sÄlde sin Ferrari

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Munken som sĂ„lde sin Ferrari
  • Author : Robin Sharma
  • Release Date : January 31, 2013
  • Genre: Religion & Spirituality,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 694 KB

Description

En arrogant vĂ€rsting till stjĂ€rnadvokat, Julian Mantle, brĂ€nner ljuset i bĂ„da Ă€ndar och fĂ„r en hjĂ€rtinfarkt i rĂ€ttssalen. Tre Ă„r senare dyker han upp igen, totalt förĂ€ndrad. FrĂ„n att ha varit femtiotre Ă„r och sett ut som sjuttio Ă€r han nu tre Ă„r Ă€ldre, men ser ut som trettiofem. Under sin frĂ„nvaro har han nĂ€mligen vistats i en liten bergsby i Himalaya tillsammans med ”the Sagers of Sivana”. Dessa visa mĂ€n (och kvinnor) Ă€r ett gammalt folk som kĂ€nner till hemligheten med ett upplyst, lyckligt, framgĂ„ngsrikt liv. Under en lĂ„ng natt berĂ€ttar han om sitt nya liv och om nyckeln till upplysning för vĂ€nnen och kollegan John.
Munken som sĂ„lde sin Ferrari Ă€r en fĂ€ngslande och underhĂ„llande skildring av en yttre och inre resa, dĂ€r österlĂ€ndsk mystik möter det vĂ€sterlĂ€ndska framgĂ„ngstĂ€nkandet. LĂ€ttlĂ€st som en roman Ă€r denna bok som lovordas av bland andra Paolo Coelho (författare till Alkemisten): ”The Monk Who Sold His Ferrari is a captivating story that teaches as it delights.”
Christina Doctare har lÀst boken :
”Munken som sĂ„lde sin Ferrari Ă€r en spĂ€nnande bok. Den / / visar pĂ„ att det Ă€r möjligt att Ă€ndra sitt liv, och att omvĂ€ndelse Ă€r en livsnödvĂ€ndighet om man vill leva vidare nĂ€r man sett döden i vitögat. Att lĂ€sa denhĂ€r boken Ă€r en ren njutning!”
Munken som sÄlde sin Ferrari har hittills översatts till tjugo sprÄk och kommit ut i trettio lÀnder.


Free Download "Munken som sÄlde sin Ferrari" PDF ePub Kindle